Teatro de los Sentidos presenta ‘Reneixer’ un espectacle sobre el cava

09.08.2019

Author

A patir del 3 d’octubre, Teatro de los Sentidos presentarà un espectacle tan especial com diferent: es diu Renéixer i té el Cava com a protagonista. Arriba després de ser presentat amb èxit a Nàpols Itàlia al juny 2019 a festival Nàpols Teatre Festival. Es mantindrà en cartell fins al 15 de desembre, de dijous a diumenge, amb 3 funcions al dia: 17:30, 19  i 21h.

SOBRE L’ESPECTACLE
Diuen que “Fa molt, molt de temps dones i homes es trobaven a l’ombra d’un gran arbre, per ballar, beure, cantar. I és que els seus cants eren tan alegres que fins al mateix mar cantava amb ells. Només ells coneixien el secret … “

En aquesta producció, l’ànima del vi renaix i es converteix en Cava. Seran els seus secrets i la seva memòria els que guiaran els viatgers per una experiència sensorial.

El procés que la companyia va iniciar amb La Memòria del Vi, amb el raïm actuant com a guia, va continuar amb Fermentació, que se centrava en la poètica de la transformació, i ara culmina amb Renéixer, que situarà l’experiència al voltant de la possibilitat d’un tornar a néixer, una segona oportunitat.

L’espectador-viatger serà conduït a través del passat del raïm, de les fulles de la vinya fins a les arrels, en un descens a les profunditats de la terra en el qual, com una premonició, la transformació per convertir-se en vi-i després de la segona fermentació en cava -és viscuda i celebrada pel públic. L’olor invoca la memòria del vi, de quan el vi era fusta, poma, avellana i herba. Els sabors viscuts més enllà del paladar, són experimentats per tot el cos i l’ànima… I al final, la celebració: música i ball per gaudir del naixement del cava.

“Basant-nos en la dramatúrgia de la curiositat i guiats per integrants de l’equip de Teatre dels Sentits, proposem viure una experiència, un viatge a les profunditats de l’ésser, de la terra, per poder renéixer, un viatge sensorial, al qual s’accedeix en grup de 30 de persones de públic”, expliquen.

Degut a l’afluència de públic s’obre la venda anticipada d’entrades, que trobaràs aquí

Si en vols saber més: info@teatrodelossentidos.com,

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Estrena: Teatro de los sentidos,
Cami del Polvori, 4, 08038 Montjuïc, Barcelona
De dijous a diumenge
Aforament 30 persones per funció
Preu de l’entrada: General 30 € ;  amb Reducció 25 €. Aqustes es venen el mateix dia de la funció, 2 abans

Author