Temporada Alta canvia de ‘temporada’ i ens ofereix: ‘Arts escèniques des de casa amb #AntiVirusTA’

03.24.2020

Author

Continuem amb els COMUNICATS de la gent que estima el teatre, a la seva gent i als espectadors i no es vol separar de vosaltres. Ara és el tornj del festival Temporada Alta.

COMUNICAT:

#AntiVirusTA, píndoles d’arts escèniques per gaudir des de casa

Aquests dies de confinament i de sales teatrals tancades, no volíem deixar de gaudir de les arts escèniques i és per això que presentem la iniciativa #AntiVirusTA a través del canal de Youtube de Temporada Alta.

Ens hem posat en contacte amb artistes i companyies amigues del festival per demanar-los si els venia de gust enregistrar des de casa petites gravacions per compartir: una poesia, un monòleg, una coreografia… qualsevol proposta és bona.

I avui estrenem la iniciativa amb les aportacions de Pere ArquilluéVicky PeñaFrancesc OrellaJordi MartínezCaboSanRoque + El Niño de ElcheLluís MarcoFrancesc Cuéllar i Sol Picó.

Per exemple, Sol Picó avança als espectadors un petit fragment del seu nou espectacle, Malditas plumas, que havia d’estrenar-se el 26 de març al Teatre Nacional de Catalunya. Així doncs, en aquests temps difícils derivats del COVID-19, els artistes s’uneixen sota el paraigua de Temporada Alta per regalar-nos cultura i contribueixen a fer-nos la situació més agradable a tots plegats, de manera completament desinteressada.

Altres atistes ja han manifestat la voluntat de sumar-se a la iniciativa, com ara  Julio Manrique, Àgata Roca, Sergi López, Blai Mateu, Camille Decourtye, Lluís Homar, Sílvia Pérez Cruz, Mario Gas, Elisabet Casanovas, Tortell Poltrona, David Selvas, Sílvia Munt, Sílvia Pérez Cruz, Hermanos Oligor y Microscopía, Clara Segura, Marta Marco, Meritxell Yanes i Míriam Iscla.

A partir d’avui, anirem penjant les píndoles de manera progressiva al canal de Youtube del festival, així com també a través d’InstagramFacebook i Twitter.

On es pot veure l’#AntivirusTA? 

Al canal de Youtube del Festival: https://www.youtube.com/festivaltemporadalta
Al canal d’Instagramhttps://www.instagram.com/temporada_alta/
Al canal de Facebookhttps://www.facebook.com/temporadaalta
I a través de Twitterhttps://twitter.com/temporadaalta

 

MÉS NOTÍCIES DE TEMPORADA ALTA:


Estem treballant per reprendre la gira de ‘La néta del senyor Linh’

Tot i la situació excepcional que estem vivint derivada del COVID-19, estem treballant -des de casa!- per poder reprendre la gira de ‘La néta del senyor Linh’ de seguida que sigui possible. Buscarem noves dates per a les funcions que hem hagut d’aturar i esperem retrobar-nos ben aviat als teatres!

 

Ens adherim a la campanya ‘Actua Cultura 2%’
Temporada Alta s’adhereix a la campanya ‘Actua Cultura 2%’ per reivindicar la importància de la cultura al nostre país i reclamar un pressupost digne. L’objectiu és aconseguir que el pressupost arribi al 2% i, així, situar Catalunya al mateix nivell que altres països europeus

Author