The Chanclettes tanquen el festival Perles’19 amb “#deputucool”, el seu espectacle més gamberro

07.24.2019

Author

La companyia The Chanclettes seran els encarregats de tancar amb honors el Festival Perles’19, a l’Aquitània Teatre. Josep Maria Portavella, Josep Coll i Xavier Palomino, els mítics tres integrants del trio, comptaran a més amb la participació, en aquests últimes funcions, de La Mega Pubilla,  Caroline i Chantal, que hi posaran un plus afegit a l’espectacle més esbojarrat i compromès de la formació i que arriba a convertir la platea en una gran festa: #deputucool.

És un retrat hilarant de la societat que ens envolta i de temes socials i polítics d’actualitat, amb els seus famosos TúrmixPlayback’s, ball, paròdies i humor… molt irreverent!  Han arribat a dir que és “un torbellino hilarante de experiencias anticonstitucionales.” Un Cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’origen… en català, of course!

Els seguidors de The Chanclettes tenen ara doncs, i segons diuen ells mateixos, una última oportunitat per veure’ls amb aquest espectacle “o ara o mai!” i segur que l’ambient d’estiu i les ganes de gresca de tothom aconseguiran un “final feliç” pel festival d’estiu de l’Aquitània.
Les funcions són des d’aquest dijous i fins diumenge dia 28, i les entrades es poden adquirir als portals de venda habituals o directament a www.aquitaniateatre.es

Author