TLliure: Recordatori: Demà podreu veure ‘L’Ànec Salvatge’ al #LliureAlSofà

04.22.2020

Author

Tal i com us ho vàrem avançar fa uns dies, us volem recordar que demà, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, i fins al 26 d’abril ,en el marc del #LliureAlSofà, el Teatre Lliure emet al seu canal de youtube l’espectacle L’ànec salvatge, l’adaptació que va dirigir Julio Manrique de l’obra homònima de Henrik Ibsen durant la temporada 16/17. L’emissió es podrà veure de dijous a dissabte a les 20h, i diumenge a les 18h. Un cop més, el muntatge en català també comptarà amb subtítols en castellà.

L’ànec salvatge va ser el primer Ibsen dirigit per Julio Manrique. Adaptat per Marc ArtigauCristina Genebat i ell mateix, aquest drama psicològic del 1884 parla d’una societat blindada que s’autoprotegeix i que entra en crisi amb la tornada d’una persona que començarà a destapar el passat. Un repartiment de luxe, format per Andreu BenitoIvan BenetJordi BoschLaura ConejeroPablo DerquiMiranda GasJordi LlovetLluís MarcoCarles Pedragosa i Elena Tarrats, va assegurar l’èxit de públic del muntatge.

L’espectacle també va ser aclamat pel sector teatral i la crítica, i va rebre tres Premis Butaca 2017 (Muntatge teatral, Escenografia i Direcció), quatre Premis de la Crítica 2017 (Millor espectacle, Direcció, Espai escènic i So) i el Premio MAX 2018 a la Millor Direcció Escènica.

AVUI FINALITZA LA INICIATIVA #TeatreAlFil
Per altra banda, avui dimecres 22 d’abril finalitza la iniciativa #TeatreAlFil amb la publicació a twitter del darrer dels textos de l’espectacle En procés, sobre el procés independentista català. Es tracta de la peça Constitució del dramatug, guionista i director Guillem Clua.

#15dies15anècdotes
La publicació de fotografies de muntatges emblemàtics amb una anècdota que proposa #15dies15anècdotes al compte d’instagram  continua publicant històries entre bastidors del Teatre Lliure.

Durant els propers dies, us anirem informant de les novetats de l’activitat teatral del Teatre Lliure.

 

Author