Toni Mogg, l’home més dibuixat que mai, torna al Capitol

03.16.2019

Author

El proper 21 de març, torna al Club Capitol (Sala Pepe Ruianes) l’espectacle 100% Toni Moog, estrenat el passat mes de setembre i que torna per satisfer el públic que es va quedar sense entrades. Un espectacle on diu frases com aquesta: “L’energia dels abraça-arbres la provoquen les formigues quan et piquen en els ous.” Si ho voleu entendre millor, contacteu aquest enllaç i el veureu en un vídeo rodat al costat de l’actriu Marina Gatell.

Després de fer riure a més de 400.000 espectadors amb els seus anteriors espectacles (Singles, Facemoog, Follamigas, Blanca Navidad, La Cocina de los Monologos, Hollymoog ...), en aquest retorn, Toni Moog promet aprofundir en la seva filosofia tantsemenfotista i ser més canalla que mai, si cap. I és que a 100% Toni Moog, el còmic del Raval ho dóna tot. És una bocanada d’humor sense filtres per provocar elsense cap límit.

Toni Moog, que porta ja més de 12 d’anys ininterromputs establert a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol, va complir la passada temporada 1.000 funcions en aquest temple de l’humor barceloní, el que el situa com un dels humoristes més destacats i prolífics del panorama nacional.

A part del teatre, el còmic més tatuat i llengut del país ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comèdia i les visites a Youtube superen els 3 milions. Un dia es va colar en un plató de televisió i, com que li va agafar el gustet, ha participat també en diversos programes i sèries d’èxit, com Homo Zapping, OAO !, La Tribu, Boqueria 357, Aída, i Pasapalabra. Actualment, és col·laborador del programa Tot es mou de TV3 i està rodant una pel·lícula d’humor.

Author