Toni Moog estrena el vídeo del mític espectacle ‘Hollymoog’ a través del seu Canal YouTube

03.31.2020

Author

Amb motiu de l’confinament derivat de l’coronavirus i per seguir contribuint amb entreteniment a la campanya #YoMeQuedoEnCasa, aquest proper dijous, 2 d’abril, a les 22:30 hores, el còmic TONI MOOG estrenarà de manera gratuïta, a través d’ seu Canal YouTube, el vídeo del seu exitós espectacle HOLLYMOOG.

Després la reestrena virtual en directe des de casa de Fortnique el passat 19 de març i sota el mateix lema, Humor per passar l’aïllament, Toni Moog presenta en aquesta ocasió un vídeo inèdit fins ara en cap suport audiovisual, que es va gravar a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol de Barcelona durant la temporada 2017-2018 i que, a partir d’aquest dijous, estarà disponible a www.youtube.com/channel/UCFFoIC0ccT8-bVIJ-BaZq-g.

Com es dedueix del títol, HOLLYMOOG. no va de pistatxos, sinó que és un espectacle en versió original sense subtítols, però amb tacs i onomatopeies, dedicat a el món de cinema, encara que més que un homenatge, es tracta un ultratge sense perdó al Tarantino!

En aquest show, Toni Moog dispara el seu humor a boca de canó sobre tots els gèneres de pel·lícules, des de les d’acció als musicals, sense oblidar, per descomptat, de les basades en fets reals, els thrillers de sobretaula i els films de catàstrofes.

Com a artista convidat, l’acompanya en aquesta aventura en Technicolor altre còmic de pel·lícula, Miki McPhantom, que recrea en directe espectaculars efectes sonors (des d’un helicòpter a l’enfonsament de l’Titanic) amb l’única ajuda de la seva pròpia veu.

Amb HOLLYMOOG, el còmic sudalapollista va completar una llarga temporada, sumant un total de 37 setmanes (incloent-hi les representacions de Blanca Navidad), el rècord absolut de la sala gran de al Club Capitol ostentat pel mític Pepe Rubianes.

Toni Moog porta més de 13 d’anys ininterromputs establert al temple de l’humor barceloní, superant les 1.000 funcions i més de 400.000 espectadors, el que el situa com un dels humoristes més destacats i prolífics del panorama nacional.

Author