Toni Moog reestrena “sí o sí” ‘Fortnique’ i dijous oferirà part de l’espectacle en directe via Instagram Live

03.15.2020

Author

Amb motiu del confinament derivat de la prevenció de contagi del coronavirus i per contribuir a la campanya #YoMeQuedoEnCasa, el còmic ToniMoog oferirpa en directe via Instagram Live un fragment del seu espectacle FORTNIQUE – Folla como puedas el mateix dia i hora que tenia previst reestrenar l’obra al Club Capitol de Barcelona, ​​dijous que ve, 19 de març, a les 22:30 hores.

Sota el lema Humor per passar l’aïllament, l’objectiu d’TONI MOOG és poder apropar el seu espectacle de manera gratuïta a les persones que tenien previst anar a veure-li en directe a el teatre, alleujant en la mesura del possible la sensació d’impotència i incertesa que provoca el confinament per la pandèmia.

“Jo estrenaré sí o sí, el coronavirus no m’ho impedirà”, assegura el còmic, que adverteix: “si arriba la fi del món, que ens agafi bé riguts”. Com fa sobre l’escenari en l’inici del seu reeixit espectacle, Toni Moog anirà desgranant amb el seu característic humor sense censures -ni mascareta- alguns temes de rabiosa actualitat, entre ells, com és obvi, el coronavirus.

En FORTNIQUE, el fucker i guru del riure revela els seus secrets per a ser feliços amb molt sexe i passant de coachings de la felicitat i de les típiques frases de Coelho o Tagore. Així, entre altres tècniques, Toni Moog explica com convertir-se en un autèntic “PILF” (segons ell, la versió masculina de les MILF), com aparentar ser un pare modèlic per lligar al parc o com utilitzar el Wallapop per tirar la canya.

Toni Moog porta més de 13 d’anys ininterromputs establert a la Sala Pepe Rubianes de al Club Capitol, superant les 1.000 funcions i més de 400.000 espectadors en el temple de l’humor barceloní, el que el situa com un dels humoristes més destacats i prolífics de l’panorama nacional.

Author