Toni Moog torna a casa, al Capitol, amb consells per lligar ‘de debò’

09.28.2019

Author

Tot es va posant al seu lloc i, afortunadament, l’incansable  Toni Moog torna a casa, al Club Capitol, on ja fa 11 temporades que hi aporta novetats. La d’enguany es diu Fortnique, és estrena absoluta, també va de sexe i dóna instruccions per lligar. S’estrena el 4 d’octubre i es podrà veure fins al 3 de novembre.

Toni Moog diu que ho té clar: “les aplicacions de lligar estan sobrevalorades” i per això, confessa haver-se donat de baixa de Lovoo, tinder, 3nder i Tindog perquè ha descobert nous mètodes més eficaços que està disposat a compartir amb el públic.

Aquest fucker i guru del riure vol revelar els seus secrets per a ser feliços amb molt sexe i passant de coachings de la felicitat i de les típiques frases de Coelho o Tagore. Així, entre altres tècniques, Toni Moog explicarà com convertir-se en un autèntic PILF (segons ell, la versió masculina de les MILF), com aparentar ser un pare modèlic per lligar al parc, com utilitzar el Wallapop per tirar la canya o com treure el màxim benefici dels sopars d’exalumnes.

I, com sol ser habitual en els seus espectacles, Toni Moog també abordarà amb el seu estil salvatge qüestions d’actualitat relacionats amb la temàtica de l’obra, com la polèmica de les gallines o la precocitat sexual.

SOBRE TONI MOOG
Toni Moog porta prop de 13 d’anys ininterromputs establert a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol superant les 1.000 funcions i més de 400.000 espectadors en el temple de l’humor barceloní, el que el situa com un dels humoristes més destacats i prolífics del panorama nacional.

A part del teatre, el còmic més tatuat i llengut del país ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comèdia, les visites a Youtube superen els 3 milions. Un dia es va colar en un plató de televisió i, com li va agafar el gustet, ha participat també en diversos programes d’èxit, com “Homo Zapping”, “UAU!”, “La Tribu” i “Boqueria 357”. També ha intervingut en diverses sèries de televisió, com Aída, i en el programa Pasapalabra com a artista convidat.

 

Author