Toni Moog torna a casa, al Club Capitol, a disfrutar del Nadal amb el seu públic

12.10.2018

Author

Després de nou temporades d’èxit amb Blanca Navidad, Toni Moog ha tornat a casa, a la Sala Rubianes del Club Capitol, per celebrar la desena amb un nou espectacle: Navidad con Toni Moog. Una proposta que convida el públic a reviure les típiques escenes d’aquests dies tan assenyalats (i, algunes vegades, insofribles) passades per la batedora i sense botó de stop. El podeu veure fins al 12 de gener passat.

Amb més de 100.000 espectadors a l’esquena, el xou nadalenc de Toni Moog és ja un referent a la cartellera per aquestes dates. Incansable i sempre anant a per més, hi ha qui diu que “Toni Moog és un símbol tan nadalenc com Els Pastorets, El tamborilero de Raphael o el vestit de la Pedroche.”

Toni Moog porta ja 12 anys establert a la sala gran del Club Capitol recollint rècords de taquilla i permanència amb els seus espectacles, superant ja als 300.000 espectadors i les 1.000 funcions en total en el temple de l’humor barceloní , el que el situa com un dels humoristes més destacats i prolífics del panorama nacional.

A part del teatre, el còmic més tatuat i llengut del país ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comèdia, les visites a Youtube superen els 10 milions. Un dia es va colar en un plató de televisió i, com li va trobar el gustet, ha participat també en diversos programes d’èxit, com Homo Zapping, UAU!, La Tribu i Boqueria 357. També ha intervingut en diverses sèries de televisió, com Aída, i en el programa Pasapalabra com a artista convidat.

La seva última proposta 100% TONI MOOG, que es va estrenar a l’octubre, ha estat al mateix Club Capitol fins el moment de preparar l’època nadalenca. I tornarà!

Author