Toni Moog torna al Borràs per acomiadar l’espectacle ‘Fortnique’

Escrit per Revista Teatralnet

09.13.2021

El divendres 17 de setembre, a les 22:30 h, tindrà lloc al Teatre Borràs – La Casa del Riure de Barcelona l’estrena de la temporada de comiat de Fortnique – Folla com puguis, l’aclamat espectacle còmic sobre sexe de l’humorista Toni Moog.

Després de l’èxit de les dues anteriors temporades a Barcelona, ​​aquest divertit xou, que aborda sense pèls a la llengua (“Moog mode.“) les noves tendències de les relacions sexuals online i offline; diu adéu a 4 úniques setmanes de funcions, de el 17 de setembre a el 9 d’octubre.

El còmic de Raval diu que ho té clar: “les aplicacions de lligar estan sobrevalorades.” I  per això, confessa haver-se donat de baixa de Lovoo, tinder, 3nder i Tindog, Diu que  ha descobert nous mètodes més eficaços que està disposat a compartir amb el públic .

El fucker i guru del riure vol revelar els seus secrets per a ser feliços amb molt sexe i passant de coachings de la felicitat. I també de les típiques frases de Coelho o Tagore. Així, entre altres tècniques, Toni Moog explicarà com convertir-se en un autèntic “PILF” (segons ell, la versió masculina de les MILF); com aparentar ser un pare modèlic per lligar al parc o com utilitzar el Wallapop per tirar la canya.

I, com sol ser habitual en els seus espectacles, Toni Moog  abordarà amb el seu estil salvatge, qüestions d’actualitat relacionades amb la temàtica de l’obra. Com són les relacions sexuals en època de COVID!

14 anys al Club Capitol

Toni Moog inicia temporada al Teatre Borràs després de 14 anys ininterromputs establert a la sala gran del Club Capitol. Ha estat   collint rècords de taquilla i permanència amb els seus espectacles: 1.250 funcions i gairebé 500.000 espectadors en total en el llegendari temple de l’humor barceloní, el que el situa com un dels humoristes més destacats i prolífics de l’panorama nacional.

A part de el teatre, el còmic més tatuat i llengut de el país ha gravat monòlegs amb: Paramount Comedy i El Club de la Comèdia; les visites a Youtube superen els 10 milions. Un dia es va colar en un plató de televisió i, com li va agafar el gustet, ha participat també en diversos programes d’èxit: “Homo Zapping”, “UAU!”, “La Tribu” i “Boqueria 357”. També ha intervingut en diverses sèries de televisió, com Aída, i en el programa Pasapalabra com a artista convidat.