Torna a Barcelona ‘FitzRoy’, de Jordi Galceran, la comèdia més aclamada de la temporada passada

11.20.2023

Author

FitzRoy, un dels espectacles més aclamats de la temporada passada per públic i crítica, torna aquest desembre al Teatre Borràs. L’obra del tàndem Jordi Galceran i Sergi Belbel sobre quatre alpinistes a la Patagònia, tornarà a reunir a l’escenari a: quatre de les millors actrius del país: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Mima Riera; que se suma a l’expedició en substitució de Natàlia Sánchez. Les quatre actrius pugen a escena per interpretar quatre alpinistes intrèpides que volen batre un rècord històric: ser la primera cordada femenina que assoleix un dels cims més complicats del món, el FitzRoy, a la Patagònia sud. El Teatre Borràs es convertirà en un escenari rocós, concretament en l’anomenada ‘Silla de los franceses’,; una zona de descans prèvia al tram final de l’ascensió de la muntanya del FitzRoy.

FitzRoy és el primer text que estrena Galceran després de deu anys. El duo Jordi Galceran Sergi Belbel torna a carregar la seva artilleria després de 20 anys de l’èxit: El mètode Grönholm, o d’El Crèdit i 7 de l’última versió de Paraules encadenades.

La producció de Bitò es podrà veure aquesta temporada al Teatre Borràs a partir del 20 de desembre del 2023; després d’haver-se estrenat a la mateixa sala al mes de febrer i de fer una gira per Catalunya; que l’ha portat a més de 36 poblacions. La reestrena de l’obra comptarà amb una acció de dansa vertical de la Cia. Estampades a la façana del teatre.

Author