Torna al Teatre del Raval ‘Testimoni de Càrrec’, l’obra que ens permet formar part d’un jurat

09.03.2019

Author

El proper 13 de setembre a les 20h torna al Teatre del Raval una de les produccions més exitoses i recordades del teatre, Testimoni de càrrec, l’obra mestra d’Agatha Christie i una de les històries més apassionants del cine negre. Un clàssic de la cinematografia dels anys 50 que romandrà en cartell els mesos de setembre i octubre. Sessions prèvies a partir del dia 7.

El públic intervé com a Membre del Jurat

Aquesta obra té un al·licient afegit: el jurat està format per espectadors.  Faran d’actors per un dia i viuran l’emoció de compartir amb els actors l’escenari i formar part d’un gran espectacle. Trenquen també la quarta paret, per tal que l’escenari i la sala formin un únic espai. Realitat i ficció s’entrellacen per a sorprendre amb un espectacle sense precedents, oferint una experiència irrepetible.

L’estètica de l’espectacle pretén evocar el cinema en blanc i negre dels grans mestres, doncs aquestes són les úniques tonalitats utilitzades en escenografia i vestuari.

L’èxit de crítica i públic van convertir Testimoni de càrrec en el fenomen de les temporades 2015-2016 i 2016-2017. Les xifres parlen per sí soles:
– 150 funcions – 1 any en cartell
– Més de 15.000 espectadors
– 1.200 espectadors van pujar a l’escenari per formar part del repartiment en el paper de Jurat.


SINOPSI:
Leonard Vole és acusat de l’assassinat de la senyoreta French, una anciana rica amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és l’herència dels béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són irrefutables, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Repartiment: Jordi Coromina, Empar López, Pep Martínez, Muntsa Tur, Lluis Altés, Enric Cervera Gerard Clavell, Montse Miralles, Sergio Alfonso  i Berton Fernández. Direcció: Pepa Calvo.

Testimoni de càrrec (títol original Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l’adaptació de l’obra teatral d’Agatha Christie estrenada al 1953.

Venda d’entrades a www.teatredelraval.com

Author