Torna al Tívoli ‘Grandes éxitos, amb Jorge Javier Vázquez

02.14.2019

Author

El teatre Tívoli ens avança que aquest estiu, del 19 al 28 de juliol el periodista i actor Jorge Javier Vázquez tornarà a aquest teatre  amb l’espectacle Grandes éxitos,  la veritablement “reeixida” comèdia musical que sumarà ja 100.000 espectadors coincidint amb la seva breu temporada a la capital catalana.

Grandes éxitos és una comèdia escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio, amb direcció musical de Juliol Awad i coreografia de Federico Barrios, que compta amb 4 músics en directe i 4 artistes polifacètics (Jorge Javier Vázquez, Inés Lleó, Alejandro Vera i Beatriz Ros) per a donar repàs a algunes de les més famoses cançons de la història: grans musicals, boleros, balades, cobles i algun que altre tema per aixecar-se de la butaca i ballar. Un vibrant repertori per aconseguir que el públic comprengui que, per molts deutes que pengin del passat, la veritable amistat sempre aconsegueix obrir-se camí.

En l’obra, Jorge Javier Vázquez ha acceptat gravar un disc, però amb tres condicions: que es digui Grandes éxitos que es gravi en un teatre amb música en viu i que “ella” l’acompanyi en un duo. I qui és “ella”? La famosíssima cantant Blanca del Bosque, que ha vist com la seva carrera s’aturava els últims anys a causa de les seves múltiples addiccions. Tots dos van ser molt amics en el passat, però a dia d’avui ni es dirigeixen la paraula. Tot va començar quan ella va visitar el plató de Sálvame per guanyar uns diners que necessitava i no va entendre que Jorge Javier no la protegís de les terribles (i certes) acusacions dels col·laboradors. Es van jurar odi etern i la seva amistat va quedar truncada. Però ara hauran de compartir escenari per una nit única, embogida i irrepetible. ¿Seran capaços de reconciliar-?

Grandes éxitos arribarà a Barcelona després de recórrer les principals ciutats de la geografia espanyola. Concretament, aquests propers mesos el musical es podrà veure a Sant Sebastià, la Corunya, Càceres, Salamanca, Avilés, Pamplona, ​​Bilbao, Lorca, Còrdova i Albacete, entre d’altres localitats. A cada plaça, algunes de les cançons s’adapten al públic local i, en el cas de Barcelona, ​​a més, s’interpretaran diversos temes diferents dels que van poder gaudir els espectadors de la passada temporada.

Author