Torna ‘Autónomos. El Musical’, un nou format de comèdia

10.01.2019

Author

La comèdia musical Autónomos. El Musical torna el 26 d’octubre a la cartellera barcelonina. Serà la quarta temporada consecutiva a l’Almeria Teatre, la sala especialista en musicals de petit format de qualitat on va exhaurir localitats en pràcticament totes les funcions gràcies al boca-orella.
Una nova oportunitat, doncs, per disfrutar de l’espectacle i més encara si us diem que enguany, l’Almeria Teatre estrena una renovada platea amb taules, un format de proximitat singular que resulta ideal per als espectacles còmics, on la interacció amb el públic és essencial.

LA CREACIÓ
Des de la seva estrena l’any 2016, el musical creat per Àlex Martínez Vidal, popular per la seva col·laboració als programes Està Passant (TV3) i La Primera Hora (RAC105) i Andreu Rami, amb música de Joan Berenguer, ha rebut grans crítiques pel seu format innovador i desenfadat, i la comicitat de l’obra que arrenca sonores rialles entre el públic.

A cavall entre el teatre musical, la sitcom, el llenguatge digital i l’stand up comedy, l’espectacle connecta amb els gustos d’un gran públic, especialment d’aquells qui cerquen noves propostes còmiques més enllà dels monologuistes de tota la vida.

Sota la premissa d’innovar en els continguts de comèdia audiovisual i teatral, Martínez Vidal i Rami, junt amb alguns dels guionistes més destacats de Catalunya i de la nova fornada de còmics catalans, com Tomàs Fuentes, Ignasi Taltavull, David Martos o Llimoo, han creat el col·lectiu Versión Definitiva. Des d’aquest segell han estrenat altres propostes que estan revolucionant el panorama còmic de la ciutat, com  Charlas Talks, una paròdia en clau d’humor de les micro conferències motivacionals, o els podcasts La Ruina (La Llama Store/Catalunya Ràdio) i Vivir Qué Movida (Cadena Ser).
L’ARGUMENT
Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure al món laboral, a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria i a un gestor molt particular són el tret de sortida d’una comèdia sobre l’amistat i la superació de dificultats, que retrata amb acidesa i enginy la incerta situació política i econòmica del país i les lluites d’un col·lectiu, el dels treballadors per compte propi, que suposa un 19% dels treballadors espanyols:3.254.663 cotitzants l’any 2019, 75.000 més que l’any 2018 segons dades de l’Unió d’Autònoms UATAE.

L’espectacle compta amb entrades limitades a 9€ per a autònoms en cada sessió.

Author