Torna ‘El vestit nou de l’Emperador’, al Jove Teatre Regina

02.08.2019

Author

Diu la història que en un país llunyà, hi havia un emperador tan presumit i excèntric que només pensava en els seus arreus i els seus vestits…Diuen que tenia un vestit per cada dia …i per cada hora del dia! Un dia a la cort, el Capità General i una dama es volen casar. I  per a celebrar-ho, l’emperador organitza una gran festa per a poder estrenar un vestit nou que sigui l’admiració i l’enveja del món sencer. Una estafadora es presenta com una gran dissenyadora i li ofereix un vestit absolutament meravellós; un vestit que té una virtut molt especial: ÉS INVISIBLE als ulls de tots aquells que no siguin dignes del seu càrrec, els que menteixen o els que són uns babaus.

L’emperador li encarrega el vestit. Un cop fet, tothom asegura que el veu. I el primer que ho diu és el mateix emperador, que es posa el vestit i surt al carrer. Però quan comença la gran desfilada, la veu d’un nen crida ben fort : ”L’Emperador va en calçotets!

Aquesta és la història d’El vestit nou de l’Emperador, que la Companyia La Trepa us explicarà a tota la família, del 9 al 24 de febrer, tots els dissabtes i diumenges a les 17.30 h, al Jove Teatre Regina.

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DE 5 ANYS

Author