Torna ‘Escape Room’ el fenomen dels cracs de la comèdia Joel Joan i Hèctor Claramunt

12.12.2019

Author

L’exitosa comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt torna al Teatre Goya, on es va estrenar el novembre del 2018, després de girar àmpliament per tot el territori de parla catalana (incloent-hi funcions a Manacor, Gandia i Benicàssim). Més de 60.000 espectadors ja han gaudit d’aquest muntatge trepidant ple d’intriga, girs de guió i humor.
El tàndem creatiu d’El pare de la núvia, es va inspirar en aquest joc de moda per reflexionar en clau d’humor sobre els rols de parella i d’amistat. L’Edu (Joel Joan) vol presentar a la seva nova parella (Paula Vives) al seu grup d’amics de tota la vida (Mònica Pérez Biel Duran) i no se li ocorre res millor que fer-ho en un escape room d’Hostafrancs, on fa poc han trobat un cadàver. Tot preparat per una explosió d’intriga que posarà contra les cordes als 4 personatges.
Es podrà veure al Teatre Goya des del 18 de desembre fins a l’1 de març. El 17 de gener del 2020 s’estrenarà en el Teatro Figaro de Madrid la versió castellana de l’espectacle.
La crítica ha dit:

  • “Una obra dotada de suspense y una visión humorística de las miserias humanas.” – Sergi DoriaABC
  • “Un artefacte teatral rodó, que juga amb els tòpics de l’humor gore i de les relacions de parella.” – Jordi BordesEl Punt Avui

Author