Torna Juan Tamariz i la seva ‘Magia Potagia’, al Teatre Tívoli

05.29.2019

Author

El carismàtic i reconegut mag Juan Tamariz torna amb el seu espectacle Magia Potagia al Teatre Tívoli de Barcelona. No us en refieu el nom, fa anys que es diu Magia Potagia, però mai és igual! I el tindrem només dues setmanes, del 6 al 16 de juny.

Tamariz ens porta una Magia Potagia renovada i plena de màgia, misteri, alegria i altres meravelles, que inclou els seus clàssics de sempre, números nous i sorpreses inèdites. Hi  veureu noves endevinalles, prediccions i transformacions totalment Impossibles, sorpreses inèdites (mai vistes!) i històries màgiques, a més d’espiritisme misteriós i (potser…) aterridor, somnis fets realitat, els desitjos somiats i impossible… en definitiva, un ventall dels seus màgics i fascinants poders.

Evidentment no hi poden faltar el mític ¡¡¡CHA-Chan !!!  i el seu llegendari violí invisible. També l’acompanyaran la màgia de Consuelo Lorgia i els trucs del Mag Alan.

Magia Potagia és un espectacle familiar construït amb molt d’humor, recomanat a partir dels 10 anys. Durant la representació, es proposa la participació activa dels espectadors (només dels que ho desitgin). La seva gràcia i la seva alegria omplen el públic d’il·lusió, energia positiva, ganes de viure i el miracle d’aconseguir l’impossible.

Les aportacions de Juan Tamariz a l’art i a la història de la màgia el confirmen com un mestre del gènere. Als seus 76 anys complerts (encara que ell assegura que no aparenta més de 69), va anunciar recentment la seva definitiva retirada del món de l’espectacle, encara que matisant: “per a d’aquí a uns 30 anys…”

Tamariz ha assolit una reconeguda popularitat, cimentada en la seva alegre, divertida, surrealista i peculiar concepció del que ha de ser un espectacle de màgia. Humor participatiu, rigor professional i espontaneïtat són, potser, els trets distintius del seu estil, encantador i espurnejant. El curiós mag es descriu a ell mateix sense paraules: ja parla amb les mans. I les cartes són el principal llenguatge de la seva imaginació.

Diuen que si acompanyes a Juan Tamariz, a la seva alegria i fascinació i, sobretot, als seus increïbles ulls blaus, entraràs amb ell a l’Arc Iris Màgic!)

Doncs anem-hi!  Màgia Potagia, del 6 al 16 de Juny al Teatre Tívoli de Barcelona.

Author