Torna l’Entrenament Actoral gratuït a la Nau Ivanow

01.09.2020

Author

El proper dilluns 13 de gener, de 9:30 a 13 h, la Nau Ivanow reprèn els entrenaments actorals del 2020. Es tracta d’un encontre gratuït entre professionals de les arts escèniques on poder compartir diferents tècniques d’entrenament i actuació.

El format serà de dos entrenaments mensuals guiats per una mateixa persona o col·lectiu. La propera sessió l’impartirà Daniela García, actriu, dramaturga i professora de veu Roy Hart. Ensenya a la cia. Pantheatre, a la Universitat La Sorbonne-Nouvella i l’ecole du jeu – Delphine Eliet de París.

El primer entrenament serà a la sala Abaco de l’Espai30, just al costat de la Nau Ivanow. Sota el nom de La veu en moviment, la Daniela García desenvoluparà un treball d’entrenament corporal intens, amb respiració, suports físics, tècnica vocal a través de vocalitzacions, exploracions lliures i treball amb i sense text. L’objectiu és ampliar les possibilitats de la veu dels participants, convidant-los a desenvolupar la seva curiositat vocal, creant d’aquesta manera actors vius i capaços d’expressar tota la gamma de la seva personalitat vocal a l’escenari.

FUNCIONAMENT
Els entrenaments es faran a l’Espai30, entrada pel mateix pati de la Nau Ivanow, al carrer Hondures, 30. Estarà obert de 9:30 a 13 h i hi podeu accedir en qualsevol moment.
Si teniu cap dubte sobre el funcionament o  voleu proposar algun entrenament, podeu enviar un mail a formacio@nauivanow.com.
Si esteu segurs que hi anireu, ho haureu de confirmar! Més info a https://nauivanow.com/entrenament-actoral/
Aquesta proposta slowtheatre que ofereixen, conjunta amb Projecte Ingenu, es fa en un espai obert totalment gratuït, lliure i autogestionat.

Author