Tot a punt per iniciar la nova temporada d’Arts En Viu al teatre l’Artesà del Prat

01.23.2020

Author

El Teatre L’Artesà del Prat, ha acollit la presentació de la nova temporada d’Arts en Viu del Prat, amb la presència dels equips del mateix teatre, a més dels de La Capsa, el Cèntric Espai Cultural, Teatre Kaddish, /UNZIP Arts Visuals al Prat, els Centres Cívics Jardins de la Pau, Sant Jordi – Ribera Baixa i Palmira Domènech i La Xarxa que hi participen. Durant les presentacions, els equips van explicar a més de 300 pratencs i pratenques tot el què els espera als escenaris de la ciutat la temporada vinent.

Per la seva banda, Cristina Alonso i Cèsar Compte, codirectores artístics de L’Artesà van exposar que el projecte d’exhibició del Teatre L’Artesà “s’articula sobre diferents eixos programàtics i que en el seu desplegament surt dels escenaris per afectar tota la ciutadania.”

Dins la programació hi ha posades en escena de caràcter generalista com ara la celebració del XXè aniversari de Mishima en col·laboració amb La Capsa; Un dia qualsevol de Les Antonietes; l’última producció del Teatre Nacional de Catalunya  La Rambla de les Floristes, dirigida per Jordi Prat i Coll; Las canciones de Pablo Messiez;  17 veces de Faemino y Cansado; el monóleg de Núria Espert dirigida per Lluís Paqual, Romancero Gitano i Una història real de Pau Miró, entre altres.

També hi ha els Dijous Teatre, que marquen una altra línia d’exhibició que aposta pels projectes escènics més compromesos i innovadors del panorama teatral, comptant aquesta temporada amb Bárbara Bañuelos i el  seu teatre documental autobiogràfic Mi padre no era un famoso escritor ruso; la cia. Pollo campero, comida para llevar i la posada en dubte d’estereotips i tòpics de Las actrices siempre mienten, que comptarà amb la pràctica escènica amb la creadora i directora de la companyia Cris Celada; o el teatre verbatim escollit pel grup de joves curador@s Stalkers, No m’oblideu mai d’Elies Barberà, Sara Montiel i Llàtzer Garcia.

Aquesta temporada els Dijous Teatre es nodreixen de la línia de suport a la creació local i comunitària La Moderna amb la creació de Laura Giberga i la cia. ELLA suportada pel Teatre Kaddish, Preses, i la peça site specific de Juan Carlos Lérida, Máquinas Sagradas.

Luna de Javier Murugarren, Ballar és cosa de llibres de Pere FauraInTarsi de la cia. EIA són les tres Accions i Propostes per a Tots els Públics en col·laboració amb La Xarxa que també prendran part del programa per a les escoles públiques del Prat Camins Vius.

El Cèntric Espai Cultural va explicar les diferents activitats de música clàssica i poesia que organitza a l’auditori, posant l’accent en el concert de música de cambra del jove Trio Fortuny i La tendresse d’Anna Roig i Àlex Cassanyes acompanyats per catorze músics de la Big Band Project.

La sala de concerts La Capsa ens oferirà per a aquesta temporada una selecció variada de gèneres musicals, destacant l’aposta per l’artista internacional Adam Green que farà parada al Prat dins la seva gira europea Engine of Paradise.

A partir del treball dut a terme en taules compartides les programacions dels centres culturals del Prat buscaran, una temporada més, un desenvolupament harmonitzat, sostenible i dinàmic a través de sinergies i col·laboracions que volen facilitar l’aprenentatge, la pràctica, l’experimentació i el gaudi de les Arts en Viu.

La venda d’entrades es va obrir aquest diumenge 19 de gener i avui compte amb més de 2.800 entrades venudes dels espectacles de tota la temporada.

Author