Després de’de la bona acollida que va tenir la trobada virtual entorn de Justícia, espectacle que s’estava representant actualment a la Sala Gran del TNC amb Guillem Clua i Josep Maria Mestres, El TNC a Casa organitza una segona trobada a l’Instagram del TNC, aquest cop per parlar de L’huracà, de Carme Montoriol. Us reproduïm el COMUNICAT
Trobada a l’Instagram del TNC:
Dia: divendres 3 d’abril
Hora: 18 h
Espai virtual: Instagram del Teatre Nacional de Catalunya. Usuari: @teatrenacional
El TNC a Casa organitza la segona trobada virtual per parlar de L’huracà. La connexió en directe serà via Instagram, aquest divendres a les 18 h amb: Marta Marín-Dòmine, escriptora i prologuista de L’huracà; Mònica Bofill, directora de l’obra, i Gemma Martínez, actriu. El públic podrà interactuar en temps real amb les ponents, descobrir el text i tot el que hi ha darrere d’un procés de creació.
L’huracà és una obra de Carme Montoriol dirigida per Mònica Bofill, vinculada a l’Epicentre Pioneres del TNC, la qual havia de ser estrenada el passat 12 de març a la Sala Tallers. Finalment va quedar suspesa per causa de la situació generada per la COVID-19. El llibre amb el text de l’obra, així com altres materials complementaris a l’espectacle, estan disponibles a la Biblioteca del TNC en format digital i a l’abast de tothom: https://www.tnc.cat/
Y TAMBÉ:
La Biblioteca del TNC, una excel·lent acollida per part del públic:
A dia d’avui el llibre amb més visualitzacions de la Biblioteca del TNC ha estat Justícia de Guillem Clua, amb 3.722. El segueixen Alba o el jardí de les delícies de Marc Artigau, amb 1.629 visualitzacions, i La bona persona de Sezuan, de Bertolt Brecht i amb 1.583 visualitzacions. Paral·lelament, la Biblioteca del TNC ha estat l’activitat que ha aportat més visites a la web del Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2019-2020.
Gràcies a la col·laboració amb Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya ha donat accés gratuït a 60 llibres de textos teatrals estrenats al TNC durant els darrers anys. Aquests llibres estan disponibles a www.tnc.cat, en format de lectura i no descarregables, i a l’abast de tothom. A la web del TNC també s’hi ha publicat un seguit de materials complementaris a les obres, com ara articles, textos de prologuistes de les edicions i entrevistes.
Periòdicament el TNC recomana una lectura de la Biblioteca del TNC i organitza una trobada virtual.