TV3 estrena “Adossats”, la versió televisiva de l’obra de Ramon Madaula

04.16.2019

Author

Aquest dissabte que ve 20 d’abril a les 21.55 h, just després del Telenotícies Vespre, TV3 estrena Adossats, el quart text teatral del reconegut dramaturg, actor i productor Ramon Madaula. Es tracta d’una gravació per a televisió de l’obra teatral homònima, estrenada l’1 de desembre del 2017 i exhibida al Teatre Romea durant dues temporades consecutives.

Els secrets de família són els grans protagonistes d’aquesta comèdia dirigida per Jordi Casanovas, que explora les relacions familiars, la solidesa d’aquests vincles i els valors que es transmeten de pares a fills i de fills a pares. Amb llenguatge quotidià, la peça recrea la vida de la família Argemí, situacions quotidianes d’una família catalana de classe mitjana en què l’espectador es pot emmirallar, facilitant la identificació amb els seus personatges de la comèdia -interpretats per Jordi BoschRamon Madaula, Camilo GarcíaRosa RenomMarieta Sánchez i Guillem Balart.

Aquest programa és una producció de Focus Audiovisual per a Televisió de Catalunya (TVC), protagonitzat pels mateixos actors que van representar l’espectacle al Teatre Romea durant la present temporada teatral, del 13 de desembre del 2018 fins al 6 de gener del 2019.

Author