‘Txèspir, ja canta.’ Ho podeu comprovar a l’Almeria Teatre

11.01.2018

Author

Almeria Teatre i La Toalla Express presenten, de moment per dos diumenges (el 4 i l’11 de novembre) una constatació delirant: Txèspir, ja canta.És, natualment, un musical, que interpreten Àngel Cerdanya ‘El Sueco’ (amb el rol de Icteri Malària); Rosa Nicolàs, (Chop-Suey La Vara) i Josep Maria Borràs (Ei Ton Chon). Una dramatúrgia de La Toalla Express, amb direcció d’Àngela Martínez i direcció musical de Josep Maria Borràs.

A Txèspir, ja canta coneixerem tres doctors especialitzats en Shaskespeare, a qui ells es refereixen familiarment com a ‘Txèspir’. Ens presenten les Enèsimes Jornades Internacionals d’Estudis Txespirians Integrals, organitzades pel Departament de Llengües Abans Mortes que Senzilles de la Universitat de Xining Chingai (Xina) i per l’Instituto Confuso de Artes Chinas (Espanya).

A causa de la proverbial manca de recursos per a la investigació a la península Ibèrica, els tres experts es van veure obligats a emigrar a la Xina per poder realitzar els seus estudis. Després de 28 anys i mig de recerca i com a resultat de les seves exhaustives investigacions van assolir un coneixement profund de l’obra de Shakespeare, que ara volen compartir amb una generositat extraordinària amb els experts i amb els profans assistents al simposi.

Entre altres coses, ens presentaran una tècnica de retentiva sorprenent i visionària per a memoritzar els títols de les obres de Shakespeare i un mètode d’interpretació teatral específic per a representar-les.

Per tal de facilitar la comprensió d’una sistèmica tan complexa, els tres doctors utilitzen a bastament la més potent de les eines pedagògiques: la música!

I tot això gràcies a l’esponsorització d’algunes prestigioses marques molt reconegudes en certs ambients.

Doncs ja ho sabeu: tota una oportunitat per ampliar els vostres coneixements sobre Shakespeare.

Només afegir que si compreu les entrades amb anticipació, us faran un 30% de descompte. https://www.4tickets.es/AlmeriaTeatre/public/janto/

 

 

Author