Últimes dues setmanes del #MicròmetreTour a l’Almeria Teatre

03.20.2019

Author

El Festival Micròmetre continua portant l’espectador pels racons més amagats de l’Almeria Teatre, organitzat i gestionat per Laguàrdia Produccions Produccions. Es consolida, en aquesta tercera edició, com un festival de microteatre i microespectacles de referència a Catalunya.

El Festival Micròmetre és un festival de microteatre i també té la voluntat de fer visibles microespectacles de qualitat de tot tipus fora de l’àmbit de Barcelona. Segueix la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts aproximadament. L’aforament per a cada espectacle és aproximadament de 15-20 persones i combina totes les disciplines artístiques (teatre, circ, dansa, màgia, música,espectacles infantils, monòlegs…) en català, castellà o anglès.

Així, fins al 31 de març,(de dj. a ds. a les 20:30h i dg a les 18h. ) l’espectador, podrà gaudir d’una sessió itinerant per diferents espais del teatre, acabant amb una copa de cava, juntament amb els actors.  Les peces programades són:
CAFÈ HIPPODROME : Direcció i dramatúrgia Rosa Molina, Intèrprets Àlex Mitjà i Èdgar Moreno.
Tràiler: https://youtu.be/biXzgQFImms
BENNU : Concepte i direcció Ana Sanahuja, Interpretació Ana Sanahuja. Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=qQwKirSIk9A
EL PRIMERO Text Bárbara Becker, Direcció Dani Amor, IntèrpretsAlberto Trejo i Pol Forment.
MOLESKINE : Dramatúrgia Jordi Cervera, Direcció Violant Llopis, Interpretació Violant Llopis.
Tràiler: https://youtu.be/r6rbPlurqvg
Més informació a  www.festivalmicrometre.

Author