Últimes setmanes per ser molt ‘Bona gent’ al Club Capitol

11.14.2019

Author

Ja falta poquet perquè s’acabi la possibilitat que en Quim Masferrer ens digui que també som molt Bona Gent, als que no vivim en un poblet que pugui visitar. L’actor ha trobat amb l’estada al Club Capitol (Sala Pepe Rubianes), la possibilitat de contactar amb el públic de Barcelona a la seva manera tan entranyable, anant de cadira en cadira en un espectacle que és diferent cada nit. Si no hi heu anat, brillo, que s’acaba el 8 de desembreIMPRORROGABLE.

Estrenat a Barcelona el passat 27 de setembre, Bona Gent és un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista i cada dia canvia escrivint un nou argument d’aquesta experiència en la que Quim Masferrer es mou entre el pati de butaques interpel·lant als espectadors i arrancant grans rialles.

Bona Gent neix de la idea de què sense públic no hi ha teatre, de la mateixa manera que sense un espectador que miri una pintura no existeix l’art. “Amb el públic he tingut moltes vivències, però sempre abans o després de l’actuació, i algunes m’han arribat a tocar fins al punt de saber-me greu que allò que m’havien explicat a mi personalment la resta dels assistents no ho poguessin saber; arrel d’això hem creat un espectacle on el públic és l’element principal: tot el teatre es converteix en un escenari, i a partir d’aquí compartim històries i coneixem els protagonistes de primera mà”, explica l’humorista.

Quim Masferrer va començar de ben jove a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la companyia Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i l’actor. Des de 1998, ha estat el responsable d’obres com  Teatre TotalSom i seremEl DirecteEEUUROPASomos lo que SomosFumHumoEl XarlatanEl Charlatán i les més recents Temps i Tiempo. El seu teatre no deixa indiferent i permet lectures diverses, des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica.

Des de 2013, és el presentador i guionista del cèlebre programa El Foraster a TV3, del qual aquest dilluns 11 de novembre, s’ha estrenat la sisena temporada. Entre d’altres distincions, ha rebut el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi Ondas al Millor Programa de TV no estatal pel programa El Foraster. El proper 15 de desembre, serà el presentador de La Marató de TV3.

Entrades, aquí

Author