Un espai incògnit acollirà la performance ‘COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica’ de Joan Morey 

12.10.2018

Author

El dia 10 de gener tindrà lloc la posada en escena de la tercera part del projecte COL·LAPSE, de l’artista Joan Morey. Les altres dues parts del projecte son les exposicions Màquina desitjant, màquina de treball, que es pot visitar al Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats, des del passat mes de setembre, i Cos social, al Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat.   

La performance se situarà en una ubicació rellevant de Barcelona, però el lloc es mantindrà expressament en secret fins al mateix moment de començar la performance. Aquesta acció en viu, que s’integrarà en la narrativa del passat físic i discursiu del mateix lloc on es produirà, serà a porta tancada, d’accés restringit, i dirigida únicament al públic adult, que haurà de seguir les instruccions que es donaran en el moment de formalitzar la sol·licitud. Per assistir a la performance, cal omplir el següent formulari a partir d’avui, 10 de desembre, i fins al dia 20 d’aquest mateix mes: http://formularis.eicub.net/index.php/639621/lang-ca.

L’obra de Joan Morey critica, però també encarna un dels aspectes més espinosos i transcendentals de la consciència i el comportament humans: la manera en què ens relacionem amb els altres, sigui com a oprimits o com a opressors. És com si el to fosc i ominós del seu treball respongués a aquesta preocupació central per l’autoritat i l’exercici del poder. Com si, fins a cert punt, es limités a mostrar el reflex de la història universal, que es caracteritza pel domini, l’explotació i les desigualtats. Malgrat tot, també suggereix que és precisament a través del ‘pervers’ col·lapse de la severitat amb la sensualitat, de la realitat amb la imaginació i del desig amb la degradació que és possible  —en circumstàncies excepcionals— extreure llum de tanta foscor.

Recordeu:

  • Cal inscriure’s prèviament per assistir a l’acte, que tindrà lloc el proper dia 10 de gener a les 19 hores

 

Author