Una inundació causada per l’Hotel Continental obliga el Club Capitol a suspendre les seves funcions

07.03.2019

Author

E teatre Club Capitol ens comunica que s’ha vist obligat a suspendre les funcions programades per a les pròximes setmanes en les seves dues sales, a causa dels importants danys ocasionats per la inundació que ha tingut lloc a l’Hotel Continental aquesta passada nit.

Segons informa el Grup Balaña, responsable del teatre, lamentablement, no es pot establir encara una data de reobertura, però, per la magnitud dels danys, no es preveu que l’activitat a la sala es reprengui en breu.

Davant d’aquesta situació, l’empresa ha anunciat que els espectacles Tinder Sorpresa i Martita de Graná es representaran al Teatre Borràs a partir del proper diumenge, 7 de juliol, en els mateixos dies i horaris previstos inicialment al Club Capitol. Pel que fa a Lapònia, de Cristina Clemente i Marc Angelet, interpretada per Roger Coma, Meritxell Calvo, Meritxell Huertas i Manel Sans, deixa de moment les funcions.

L‘import de les entrades ja adquirides per a la resta d’espectacles programats durant el mes de juliol al Club Capitol serà retornat als espectadors a través del mateix canal que van ser adquirides.

 

Una inundació causada per l’Hotel Continental obliga el CLUB CAPITOL a suspendre les seves funcions

Author