Desencadenants imprevisibles

Escrit per Ramon Oliver

04.01.2015

Una parella amb una llarga trajectòria fa poc que s’ha canviat de pis. Les seves vides semblen perfectes: tenen feina, una filla, aficions…Només tenen un problema, els veïns de dalt que no són gaire discrets en les seves activitats amoroses. Sembla ser que tots els problemes venen de dalt. Quina millor manera de resoldre el problema que convidant els veïns de dalt a sopar per parlar-ne tots plegats?
El que semblava una idea innòcua s’acaba convertint en una bomba de rellotgeria. Mentre parlen amb els veïns, descobreixen que aquests només els serveixen d’excusa per justificar els seus problemes de parella. Una parella que no té gaire res en comú, excepte que comparteixen sostre. Qui havia de pensar que els veïns de dalt, aparentment eixelebrats i poc preocupats, els acabarien fent que es replantegessin la seva vida?
Els veïns de dalt és una comèdia imprevisible, que utilitza el sarcasme servit pels propis personatges per convertir una situació dramàtica en un laberint delirant d’emocions.

Author