Qui té por de la clàssica?

Escrit per Ramon Oliver

10.29.2017

Dedicar-se a la música clàssica, actualment, en aquest país, no és un camí fàcil. Els tenors no són ídols de masses, no els dediquen programes de televisió i no canten els hits de l’estiu…o sí…
Tenors és un concert i, a la vegada, un espectacle d’humor. Hi ha moltes maneres de cantar una peça i els nostres tenors ho fan donant una volta més de cargol per mostrar-nos la part menys poètica, menys romàntica i menys atractiva dels món de l’òpera. La competència ferotge per veure qui arriba més amunt, les mirades per damunt de l’espatlla per veure qui és millor que els altres, les trampes per aconseguir ser el focus d’atenció i la insistència descarada per endur-se els aplaudiments del públic.
Les inseguretats i els moments de xuleria descarada dels Tenors creen un concert hilarant, en què la qualitat musical dels intèrprets i la aclucades d’ullet plenes d’humor, aconsegueixen dibuixar un riure permanent en els espectadors. Però per damunt de tot, Tenors és una carta d’amor al món de l’òpera.

Author