Després de set anys d’existència “The Chanclettes” tornen amb un nou espectacle, RGB, una comèdia de ritme trepidant.

Tres dones, tres filosofies de vida diferents, una única amistat.
RGB, un espectacle que reflecteix algunes de les vertaderes preocupacions de les dones…o potser són preocupacions imposades per l’educació i la societat actuals? El desig d’una bellesa inassolible i de l’eterna joventut.
També expressa les seves ganes de seguir enamorant-se i la por de no trobar l’home adequat amb qui compartir les seves vides…
Una escenografia permanent, però una il·luminació que canvia constantment i transporta l’espectador a móns i situacions molt diferents.

I el més sorprenent de l’espectacle…el “turmix-playback”, el llenguatge propi “The Chanclettes”. Un playback basat en fragments de pel·lícules i cançons. Són impressionants la coordinació dels actors per dur a terme el playback i l’encert a l’hora d’escollir la frase adient en el moment oportú.
Josep Coll, Roberto G. Alonso i Josep M. Portavella saben posar-se en el cos i en la ment de dones com la Raquel, la Gloria o la Belén i transportar-nos al seu món particular, mitjançant la gesticulació, la mirada, les paraules…
RGB, una comèdia que manté un somriure constant, però que alhora permet reflexionar no només sobre el món de les dones, sinó també sobre la societat que les envolta.

Author