Falten unes quantes setmanes perquè arribi Nadal i els nens ja comencen a fer la carta als reis. Però un altre mag se’ls ha avançat. Des del dia 6 de desembre el Mag Lari actua al SAT en un espectacle increïble, regalant sorpresa, alegria i entreteniment a tots els nens i els pares que el vagin a veure.
El títol de l’espectacle ho diu tot: Increïble. El Mag Lari apareix de cop i volta a l’escenari. Cordes que s’allarguen, que s’escurcen, que es tallen en dues meitats i es tornen a ajuntar, com si no hagués passat res. Peixos que apareixen de sobte i que, a més, es multipliquen. El Mag Lari que juga amb foc sense cremar-se. Coloms i canaris que es converteixen en confetti. Nens que floten enmig de l’escenari. Caixes buides d’on en surten conills i ànecs. Jocs de telepatia entre el Mag Lari i el públic. Un Mag Lari tallat per la meitat…
El Mag Lari compta, en tot moment, amb uns peculiars i simpàtics còmplices: els animals, que l’ajuden a sorprendre el públic i a deixar a grans i petits bocabadats.
La seva màgia és increïble, així com també ho són el seu humor, la seva comicitat, la seva espontaneïtat i la seva capacitat per fer que els nens també formin part de l’espectacle, i esdevinguin, per uns instants, els seus col•laboradors. Els nens es veuen dalt de l’escenari tallant cordes sense tisores o bé, flotant com si ells fossin mags professionals.
Una posada en escena que aposta pels jocs visuals i per la confusió entre la realitat i la ficció.
Un espectacle, en el qual, la màgia s’escapa de l’escenari i arriba fins al públic que omple la platea.
Increïble, un espectacle de màgia còmica que aconsegueix que l’espectador s’acabi creient allò que creia increïble.

Author