Una parella sense casa, que pretén passar la nit al metro i un parell de vailets curiosos es troben amb un individu estrany que els explica una història molt semblant a la que estan vivint: Els Pastorets.
La història comença al fons de l’infern on un parell de dimonis, el Gran Tronera i en Piula Correcama estan organitzant el desordre per preparar una missió molt especial.
Mentrestant un parell de pastorets molt vius i eixerits, en Cigronet i la Toia, van corrent i saltant pel bosc per trobar-se amb els seus padrins, en Florentí Pallofa i la Rufina Marcofa. Però la tranquil•litat de les terres de Judea queda interrompuda amb l’arribada dels dos dimonis que volen trobar a Josep i Maria i el fill que acaba de néixer. En la seva missió, els dimonis són víctimes dels perillosos invents d’en Florentí Pallofa, de la terrible innocència dels pastorets i de la bondat de l’arcàngel Sant Miquel. Al final els pastorets i Sant Miquel aconsegueixen enviar una altra vegada els dimonis a l’infern perquè continuïn remenant les calderes.
Un infern al servei de les noves tecnologies que comença a ser víctima de les avaries quotidianes. Uns dimonis sapastres que ja no són capaços d’espantar els pastorets. Uns pastorets trapelles que fan anar els dimonis de corcoll. I un àngel absolutament actualitzat, a qui no li cal l’espasa per fer fora els dimonis.
Un musical amb uns cors molt ben coordinats, que canten i ballen al ritme de la música d’ara i que engresquen al públic a picar de mans. Acompanyant la música, una bona il•luminació que transforma l’escenari en un bosc i en un infern en qüestió de segons.
Uns Pastorets Superestel d’avui, que canten i ballen per explicar a tots els nens una història de sempre: la de Nadal.

Author