Els components de la factoria Planet Impro ho tenen molt clar, la clau del seu èxit és crear un espectacle nou cada nit. Impro show és l’essència de la improvisació.
Anar a veure Impro show implica estar disposat a formar part de l’espectacle, ja sigui pujant a l’escenari o convertint-se en guionista de l’espectacle. Només entrar, cada espectador ha d’escriure una frase o una paraula en una butlleta, que potser servirà per construir l’espectacle de la nit. Improvisacions amb frases, paraules, postures, fragments d’un llibre cedit per algú del públic.
Aquesta nit, els quatre actors d’Impro show han resolt el misteriós robatori del “showshow” que comença en un “museu” i acaba en una “comissaria”, han caçat els rinoceronts sortits de la pàgina 30 d’un llibre fruit de l’atzar, han recorregut a la saviesa doctor “cocoon” per acabar amb unes contractures i han assistit a una escola per aprendre els fonaments de la igualtat. Demà…demà qui sap què passarà…Tot depèn del guió que escrigui el públic.

Author