Agafeu-vos fort i cordeu-vos els cinturons, que a la sala Barts us hi espera un viatge molt llarg i emocionant de la mà d’El Petit Príncep. En el seu camí per descobrir el secret per poder estimar la seva Rosa, el Petit Príncep toparà amb totes les incongruències del món dels grans. I és que per molts planetes que visiti, i per molt lluny que estiguin, a tots ells, els adults s’han oblidat de ser nens. Però també trobarà amics, que l’ajudaran a aprendre a estimar i a seguir mirant amb els seus ulls d’infant.
El teatre és arriscar-se i, en aquest cas, amb la seva proposta, Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, han arriscat i han guanyat. La fusió del moment efímer del teatre, amb la multidimensionalitat del mapping aconsegueix crear móns innaccessibles que esdévenen absolutament reals.
Aquest nou concepte d’escenografia virtual (de moment poc aplicat en teatre) permet ampliar horitzons. De la mateixa que manera que el el Petit Príncep viatja per trobar respostes, els creados d’aquest espectacle han fet un viatge amb la imaginació, per convertir la il•lusió en realitat.
Deixeu-vos sorprendre i acompanyeu-vos el Petit Príncep en aquest viatge cap a l’infinit.

Author