Tres noies de procedències diferents (Cuba, Xile i Ucraïna) arriben a Barcelona per sortir de la misèria dels seus països i guanyar-se la vida amb allò que els agrada: el teatre. Creuen que la ciutat és el paradís i un lloc ple d’oportunitats. Però aviat descobriran que les coses no són tan fàcils i que han d’acceptar qualsevol feina que els surti per poder tirar endavant.
La inestabilitat laboral, els sous baixos, els contractes il•legals i la mala reputació és el què forma part del dia a dia de les tres amigues.
De mica en mica descobriran que no tota la gent de la ciutat viu bé i sense gaires problemes. Coneixeran personatges que se l’han de jugar cada dia per aconseguir sobreviure, personatges d’edat avançada que també han estat apartats de la societat…
Davant de tantes diferències socials, econòmiques i culturals decidiran emprendre diferents camins. Uns s’integraran per tal de ser acceptats a la nova societat on viuen. Altres seguiran creient que el paradís existeix i lluitaran per fer realitat la seva idea de llibertat. Uns altres decidiran donar la mà als poderosos per poder sortir de la misèria. N’hi haurà que preferiran seguir amb la condició d’immigrants abans que abandonar les seves idees.
Quatre bancs són suficients per recrear diferents espais: una sala d’assaig, un despatx de treball, el carrer…
Gent que arriba, gent que marxa, gent que es queda i que volta amunt i avall.
Personatges que en el seu dia van fugir de la seva terra i van arribar aquí fa temps… Personatges que tot just han arribat.
Infinitat de cultures diferents, que de mica en mica van creant una cultura diferent amb elements de totes les anteriors.

Author