Hi ha molt tipus de teràpies. Podríem dir que hi ha tantes teràpies com problemes per resoldre.

Els tres alumnes d’Una Teràpia Integral tenen uns problemes que els porten a la desesperació, i la desesperació els porta a apuntar-se a un curs per fer pa. No saben on s’han ficat, ni saben el desenllaç de la situació, però les ganes d’alliberar-se d’allò que els turmenta els porta a seguir totes les instruccions del mestre forner del curs, per molt absurdes que els semblin.

Partint d’aquest punt, Una Teràpia Integral ens mostra com, la unió de la desesperació i de l’oportunitat de negoci, poden generar situacions absolutament hilarants i grotesques.

Tots els personatges, alumnes i mestre, s’aniran despullant mostrant aquells records i aquelles experiències del passat que no els permeten avançar.  Aconseguiran cremar etapes, desfer-se del passat i abraçar un futur prometedor?

Des de fora, l’espectador es fa un fart de riure. Cantar per amassar el pa, amassar amb el pa amb cul, escoltar el repòs del pa fent-lo servir de coixí, esculpir la cara en una massa de pa…Però qui no ha fet mai alguna bestiesa pensant que així resoldria el seu problema?

Author