En Sergi, en Marc i l’Ivan són tres amics de tota la vida. Amb el temps han crescut i s’han anat formant les seves pròpies opinions. En Sergi s’ha comprat un quadre que l’ha arruïnat. En Marc no entén l’acte absurd del seu amic, i l’Ivan intenta adoptar una postura conciliadora per no perdre l’amistat amb cap dels dos. L’element del conflicte no és la gran quantitat de diners que s’ha gastat en Sergi, sinó en què se’ls ha gastat: en un quadre de 120 centímetres per 160 centímetres, amb fons blanc i decorat amb unes subtils línies blanques. I precisament aquest no-res, aquesta cosa inexistent, aquest Art serà el motiu principal de discussió del tres amics.
Una escenografia minimalista, amb diversos tons de blanc (com el quadre) resalten el concile intern dels protagonistes sense interferir en l’acció, a la vegada que deixa entreveure l’esnobisme de què són víctimes uns i altres.
Art és una comèdia que gira al voltant d’un fet, aparentment insignificant, i que qüestiona fins a quin punt estem disposats a anteposar les nostres opinions per davant de les persones.

Author