Fins a la diada de Reis se celebra cada matí al Teatre Fabià Puigserver el Pallassos Fòrum 2Mil & Pico en homenatge a tots els pallassos professionals.
Per començar els nostres pallassos vénen a rebre tots els participants (el públic) en l’acte inaugural. Després d’uns quants intents per entonar l’himne pallassenc i d’un discurs per iniciar el fòrum…comença l’espectacle!!!

Grans acrobàcies realitzades per dos cavalls que afirmen ser persones. La perillosa tasca d’encendre un puro enfilat en un fanal. Una sessió d’espiritisme en la qual es convoquen alguns persontages cèlebres. Els increíbles equilibris i la magnífica coordinació de les “Flying Sisters”. Un concert interpretat per insectes gegants. Una tribu d’indis i un grups de vaquers que juguen a enganyar i a ésser enganyats. I finalment un recital a càrrec d’una gran soprano.

Aigua, confetti, llums de colors, botzines…omplen l’escenari de màgia i la platea d’espectació.

Els components de Pallassos Fòrum 2Mil & Pico es marquen uns objectius des de bon començament: convèncer a tots els pares que almenys una vegada a la vida estampin un pastís a la cara d’algú, convèncer a pares i fills que exigeixin un conte abans d’anar a dormir…i en definitiva que no ens faci por anar per la vida amb un nas de color vermell.

Un espectacle ple de colors, equilibris, bon humor i entusiasme que farà riure a nens i pares i deixarà a més d’un bocabadat.

Author