Kulunka Teatro ha aconseguit crear un univers sense paraules en el qual unes màscares mai no havien estat tan expressives. Només amb moviments subtils els personatges d’André y Dorine ens van guiant per un laberint rutinari en el qual cada petit gest, compta.
André y Dorine són una parella d’avis que viuen el seu dia junts i, a la vegada, enormement separats. Però un fet inesperat els farà recordar qui van ser i perquè van decidir fer el llarg camí de les seves vides plegats. Mentre Dorine anirà oblidant a poc a poc, André recordarà tot allò que havia oblidat. I seran els records d’un passat llunyà allò que els ajudarà a tirar endavant.
André y Dorine és un drama ple de moments tendres que dibuixen un somriure als espectadors. La brutalitat d’algunes situacions és coronada amb una nota d’humor, l’enginy necessari perquè els personatges puguin sobreposar-se al seu present.
Una peça plena de tendresa i moments especials conduïda per uns personatges que, tot i estar emmascarats en tot moment, esdevenen increïblement propers.

Author