A Ventdavall s’han organitzat uns cursos pels personal que treballa de cara al públic. Tots procedeixen d’ambients i situacions diferents ( des de professors, poetes, treballadors de l’administració, fins a cambrers o gent sense feina) però tenen un punt en comú: són considerats racistes pels seus superior. Mitjançant diferents sessions i gràcies a l’organitzadora dels curs i a un excèntric professor de teatre, descobrirem què pensen i què senten realment els personatges vers el fenomen de la immigració.
No calen grans escenografies, amb una mica d’imaginació i molt, molt d’humor, els habitants de Ventdavall ens presentaran les situacions més hilarants, però també cal dir-ho, molt reals.
Així doncs, un cop més, gràcies a la llibertat que donen un escenari i els seus personatges, s’exposaran sentiments i sensacions ocultes per evitar desviar-se del camí políticament correcte.
Nou actors en escena que encarnen personatges reals portats a l’extrem de la comèdia per plasmar un sentiments general: valorem les persones però també som gelosos d’allò que considerem que és nostre.

Author