Bed and Breakfast  és un musical modern i urbà, localitzat a la ciutat de Barcelona, però perfectament extrapolable a qualsevol ciutat del planeta. Amb les cançons més conegudes del grup Els Amics de les Arts, els protagonistes van desgranant els seus sentiments més amagats.

Un ciutat pot semblar un lloc impersonal, fred i distant…però sota aquesta capa superficial hi ha individus que senten, que ploren, que riuen, que pateixen…com els protagonistes de l’espectacle. Tots tenen clar que una relació és un joc de dos, com a mínim. Però què passa quan s’hi afegeixen altres jugadors? La Marta, en Pere, la Patrícia, en Jordi, la Sofia i en Joan s’endinsaran en el laberint de les relacions humanes, intentant discernir entre amistat, amor i trobades casuals. Sobre el paper, tot sembla molt clar, però quan hi entren en joc les emocions, tot es complica. Seran capaços aquests sis amics, coneguts i desconeguts d’afrontar les noves regles del joc de l’amor? En quedarà alguna cosa, al final de tot?

Bed and Breakfast és un espectacle apte per a tothom (coneguin o no les cançons), al capdavall, tots hem dubtat alguna vegada dels nostres sentiments i dels dels altres.

Author