Un pare, Hucklebee, i el seu fill, Matt. Una altre pare, Bellomy, i la seva filla, Luisa.
Els dos pares fingeixen estar enfadats perquè els seus fills s’enamorin. És per això que construeixen un mur, entre les seves propietats, per evitar i a l’hora provocar, que els seus fills és vegin d’amagat.
En aquest muntatge per afavorir l’enamorament entre els dos joves, també hi intervenen “El Gallo”, un petulant actor que es dedica a preparar, en aquest cas, segrestos per encàrrec, Mortimer, un actor que basa la seva activitat teatral en l’acció de morir-se, i Henry, un vell actor que amb prou feines s’aguanta a peu dret.
Els dos pares pensen que ho han aconseguit…però la seva relació d’amics no és tan perfecta com creien. La vida de parella d’en Matt i la Luisa, tampoc acaba de funcionar.
Ara, “El Gallo”, Mortimer i Henry tornen a entrar en acció per intentar reconciliar la parella i els veïns.
En Matt decideix anar a córrer món, un món que no és tan Fantastick com creia. La Luisa es mig-enamora de “El Gallo”, el seu suposat segrestador, i descobreix que tampoc és Fantastick.
Finalment tot acaba bé. En Hucklebee i en Bellomy tornen a ser amics i en Matt i la Luisa són novament, una parella, tot i saber que no són Fantasticks.
Una comèdia musical d’embolics. Els somnis d’adolescència, les ganes de menjar-se el món, l’enemistat que pot arribar a provocar l’excessiva amistat…
Una escenografia escassa, aconsegueix recrear diferents moments en el jardí on succeeix la història.
Unes bones veus amb accent mallorquí afegeixen un espontani toc de gràcia a l’obra.
Un orquestra basada en només dos instruments, piano i arpa, ens condueix hàbilment des del jardí, fins als punts més allunyats del món.
Fantasticks, un obra que juga a barrejar la fantasia i la realitat per crear un món Fantastick a partir de petites realitats quotidianes que, perquè no, també poden ser, a estones, Fantastickes.

Author