Tots sabem l’enorme competitivitat que es filtra per totes i cadascuna de les escletxes del món de l’espectacle. Molts artistes…massa artistes per a un número ínfim d’oportunitats.

Tan és així que un grup de ballarins aspiren a formar part d’un cor en el qual mai no podran destacar per damunt dels altres, mai no podran ser més ni menys, mai no veuran el seu nom en llums de neó al cartell dels teatres. Però saben que, sense ells, les estrelles dels llums de neó serien incapaces de brillar .

A Chorus Line explica la història d’aquests ballarins anònims disposats a passar tot tipus de càstings i audicions per poder tenir una oportunitat de demostrar el seu talent. Tots tenen la seva història, el seu passat, els seus somnis…Però al final se’ls demanarà que es fonguin tots en un, per crear aquesta línia única i infinita.

No espereu grans artificis, però no fan falta. Un simple joc de miralls aconsegueix crear un efecte visual de profunditat en el qual la chorus line es multiplica fins a l’infinit, dibuixant un personatge sense nom però ple d’històries per explicar, ballar i cantar.

Deixeu-vos seduir per la màgia de les autèntiques estrelles dels espectacles, deixeu-vos seduir pels nois i noies de la Chorus Line.

Author