Quantes vegades ens hem trobat algun bitllet de 10 euros pel carrer? No gaires, segurament. Però com reaccionem quan ens el trobem? Es produeix una barreja d’emocions entre la il•lusió i la culpabilitat.
Caiguts del cel planteja aquesta situació l’engròs. Allò que comença sent un petit enigma sense importància per en Bruno i la Laura, s’acaba convertint en el pitjor del seus malsons. La pluja de diners que envairà les seves vides farà sortir les seves pors més insospitades, les seves emocions més amagades i les seves reaccions més primàries. A això caldrà afegir-hi la presència d’una minyona estrangera que intenta exculpar-se de qualsevol fet delictiu existent o inexistent, i la visita oportunament inoportuna d’un veí una mica inquietant. Potser per tot això, aquests diners caiguts del cel conduiran als nostres personatges per un laberint hilarant, fins a arribar a un final amb cert regust amarg i inquietant.
A banda de les interpretacions magistrals dels quatre actors, cal destacar la complexitat del paper de la minyona (Anna Barrachina), que mostra una gran desimboltura a l’hora de deixar anar grans parrafades en ucraïnès.

Author