La companyia de l’Almeria Teatre ha aconseguit, i sobradament, encabir un gran musical com Flor de Nit en un espai petit, que ens transporta ràpidament a l’ambient decadent i, a la vegada, sorprenent, dels locals de divertimento del Paral•lel d’entreguerres.
Flor de nit és la història d’amor i de desengany entre dues Barcelones : la dels senyors i la dels treballadors, la dels idealistes i la dels desencantats. I només en un antre com el Flor de nit sembla que les fronteres i les diferències s’esborrin per uns instants de la mà de les coristes resignades a una vida que no poden controlar. Però fins i tot en un lloc destinat a l’oblit, la lluita pel poder hi és present. Així doncs, la Rosa, en Quimet, la Coloma, en Reynals, la Mimí, el Gran Thonet i altres personatges de les dues Barcelones dibuixaran cadascuna de les nits úniques que neixen i moren al Flor de nit.
Ara tenim una nova oportunitat per reviure o per viure per primera vegada un dels millors musicals de Dagoll Dagom que, tot i estar ambientat un segle enrera, no ha perdut la vigència de les seves històries.

Author