En un espectacle de màgia esperes trobar-hi precisament això, màgia. Hi ha moltes maneres de sorprendre el públic i Jorge Blass es desfà de tots els tòpics associats a aquest art (conills, barrets, fracs, caixes opaques…) i se serveix d’aparells electrònics, xarxes socials i càmeres, per acostar aquesta disciplina al públic del segle XXI.
Us imagineu el típic truc de serrar una persona en dues meitats però dins d’una caixa transparent? Us imagineu una tauleta capaç de materialitzar tot allò que apareix en pantalla? Com us quedaríeu si el vostre millor amic, assegut tan tranquil•lament al sofà de casa, surt de dins d’una caixa al mig de l’escenari? Jorge Blass arribarà a fer-vos creure que vosaltres mateixos sou mags.
Palabra de mago és un espectacle per deixar-se portar, per deixar-se sorprendre i per meravellar-se del no-res i del tot. No intenteu esbrinar la trampa, llavors la màgia es perd. Potser pensareu que us han enganyat, però sortireu del teatre més feliços, més il•lusionats, paraula de mag!

Author