La fàbrica de somnis per excel•lència torna a muntar la seva carpa a Barcelona per treure l’alè a grans i petits. El Cirque du Soleil presenta Corteo, la història d’un vell pallasso que somia el seu enterrament.
Al vell mig d’una carpa de caire vuitcentista, personatges somiats i vides inventades esdevenen reals dalt de la pista, mentre dibuixen formes impossibles volant per l’aire i flotant enmig del no-res.
A Corteo desapareix a força de la gravetat i tots els límits establerts es trenquen per una imaginació desbordant que es perfila amb cadascun dels números acrobàtics. Làmpades d’aranya on penjar-s’hi i giravoltar-hi, llits que permeten tocar els estels amb els dits, funambulistes cap per avall, bicicletes voladores, rodes que esbossen un món impossible, trapezis humans que converteixen cossos en plomes lleugeres, globus humans que naveguen entre el públic… I en cada racó de Corteo, la màgia de la innocència del clown, que viu i fa viure la màgia de cada moment dels seu somni. I tot plegat acompanyat per una música envolvent en estricte directe, interpretada per músics que només existeixen dins el món de Corteo.
Corteo és un TOT infragmentable: si en traguéssim qualsevol peça es fondria en la realitat, perquè hi ha coses que només són possibles dins el laberint de la imaginació.

Author