Els dies 7 i 8 de juny espectadors i professionals de l’espectacle han pogut disfrutar de la Marató de l’Espectacle.

Aquest any, a més dels escenaris habituals, la Sala Maria Aurèlia Capmany, la Sala Sebatià Gasch i la Plaça Margarita Xirgu, s’hi ha afegit l’Espai Lliure amb la mostra de vídeo i cinema.

Més de 200 espectacles de teatre, dansa, circ, música, varietats i una cinquantena de curts cinematogràfics, han donat forma a aquesta festa.

Un munt de nous professionals, actors, ballarins, músics i directors troben, en aquesta marató, l’oportunitat de donar-se a conèixer al públic i al sector teatral.

També, és una ocasió per poder veure les noves tendències teatrals de joves creadors. Són muntages amb escassa escenografia i de poca durada (uns 10 minuts), però amb una gran expressivitat.

Hi ha gent que passeja tranquil·lament i disfruta de les representacions exteriors, gent que prefereix veure una actuació rere l’altre en alguna de les sales disponibles, altres visiten l’Espai Lliure de recent construcció i aprofiten per presenciar la mostra de cinema i vídeo.

Un punt de trobada per a tots aquells que els agrada descobrir nous projectes i nous professionals, que potser algun dia trobarem a la cartellera d’algun teatre de la nostra ciutat.

En definitiva, un espai on cada espectador va a la recerca del seu espectacle.

Author