Amb el subtítol d’un conte d’humor per adults els components d’Albena Teatre intenten trobar un home perfecte perquè sigui el protagonista del seu conte. No es tracta d’un príncep blau, ni tampoc de cap superheroi…el protagonista de Perfect és un home normal…o més ben dit, gairebé normal…
En Gustau, un home que treballa en una empresa d’assegurances descobreix que, a poc a poc, li va desapareixent el penis. Les solucions a aquest problema sense precedents són tan o més forassenyades com la seva anomalia. A través del seu problema i de les diverses solucions proposades, en Gustau ens mostrarà les reaccions de les persones que l’envolten. Les converses desbaratades que manté amb la seva mare, els sospirs que intercanvia amb el seu amor platònic, la incomprensió del seu amic, les solucions dràstiques del metge, l’intent de rehabilitació per part d’una prostituta i la presència d’una actriu porno, que per uns moments esdevé companya de feina, són alguns dels personatges que en Gustau troba en el seu llarg recorregut per recuperar el penis. La seva obsessió arribarà fins l’extrem que acabarà parlant amb el seu penis, el qual pateix una gran incontinència verbal, que posa en Gustau en més d’un compromís.
Al final…qui sap si en Gustau podrà trobar-se novament amb el seu penis? I qui sap si el final d’aquest conte serà com ell se l’esperava?
Els personatges de Perfect ens expliquen un fet insòlit, fins i tot inversemblant, per parlar-nos d’una realitat ben propera, la interacció entre les persones. El viatge d’en Gustau a la recerca del seu penis ens portarà pels camins de l’amor, la incomprensió, l’amistat, la desesperació, l’esperança i una llarga sèrie de pautes que es repeteixen una i una altra vegada en el laberint de les relacions humanes.
Perfect és un conte, per tant no ens ha d’estranyar que sigui sorprenent, perquè…què és un conte sinó un reflex de la vida? Què és la vida sinó una caixa de sorpreses?

Author