Arturo Fernández torna a pujar als escenaris de Barcelona per demostrar-nos que el teatre no té edat. Entre monòlegs interns i diàlegs inesperats amb Carmen del Valle, Arturo Fernández torna a aconseguir arrencar les rialles dels espectadors durant les dues hores de representació.
En aquest cas, l’acció se situa al menjador de César, un empresari madur i atractiu que fa galanteria d’una vida intensa, fora dels estàndards del matrimoni i de la família. César està acostumat a tenir la paella pel mànec i està disposat a passar una gran nit amb una joveneta que acaba de conèixer. César ho té tot a favor: diners, bona planta i tota la nit per davant…Però les coses comencen a sortir diferent de com se les esperava. Aquesta joveneta que es fa dir Lola, no és tan inofensiva com sembla. Entre enganys, jocs i mentides, Lola anirà reconduint la situació cap al seu terreny fins aconseguir que César balli al seu mateix ritme. L’endemà continuaran els enganys fins que es descobrirà la veritat. Una veritat que procedeix d’un passat que els implica a tots dos…
Entre el dos, aniran construint aquesta Montaña Rusa de sentiments i emocions que proporcionaran al públic moments hilarants propis del vodevil. I entre gags i sorpreses, els nostres personatges aniran desfent-se de la seva cuirassa per destil•lar petits instants de tendresa.
En definitva, La Montaña Rusa és això mateix, un recorregut desenfrenat pel laberint dels sentiments, amb un final sorprenent.

Author