El teatre Artenbrut és vesteix de festa per oferir-nos, Follies, un acostament a la vida dels anys 30.
La nit cau sobre una ciutat qualsevol i enmig de la quietud de les hores fosques, desenes d’éssers nocturns surten a viure quan tothom dorm.
La nit és el seu moment. Un moment per enamorar-se, per estimar… Un moment per odiar, per córrer, per cridar… Un moment per infringir les lleis establertes durant el dia i intentar divertir-se una mica. El moment de canviar-se de roba i de maquillatge per intentar ser algú altre.
L’espai pel somni, la il•lusió, la diversió, la dolenteria, el vici, allò que està prohibit mentre hi ha llum.
Homes i dones que deambulen pels carrers foscos de la ciutat i que passen les nits entre taules, cadires i cerveses per intentar oblidar. Mentre uns es diverteixen, els altres intenten guanyar-se la vida. Mentre uns busquen l’amor, els altres el venen.
Un escenari fosc i buit, com la nit que envaeix els carrers, amb algunes espurnes de llum i moviment constant, com les nits de cabaret.
Un equip d’actors joves amb molt bones veus i amb una excel•lent forma física per poder moure’s al ritme de la música de cabaret. I una orquestra que converteix cada nota en cadascuna d’aquestes follies que cobren vida al llarg de la nit.
Follies, un viatge a una època en què una part de la societat va decidir refugiar-se en les nit de música, d’amor, de passió i de bogeria, per oblidar la realitat.
Follies, un retrobament amb unes nits en què tot estava permès, fins i tot la bogeria de viure.

Author